Tweedehands vrachtwagens
Koop een truck

Tweedehands vrachtwagens

Tweedehands vrachtwagens bij TruckStore – Europa's grootste dealer in bedrijfswagens.

Bij TruckStore vindt u niet alleen een ruime selectie gebruikte vrachtwagens, aanhangers en opleggers van alle merken, types, opbouwunits en leeftijden, u krijgt ook bij alle vestigingen in Europa hetzelfde professionele advies en een omvangrijk aanbod aan diensten rondom de aanschaf van uw vrachtwagen. Een voorbeeld van ons dienstenpalet is de unieke TruckStore Garantie voor tweedehands vrachtwagens.

Alle vrachtwagens met deze certificering van het merk Mercedes‑Benz Trucks zijn volledig gecontroleerd volgens strenge en uniforme normen - ofwel door de werkplaatsen van de eigen TruckStore-vestigingen of door een Mercedes‑Benz Trucks contractpartner. Het label Mercedes‑Benz Trucks Certified biedt volledige transparantie op het gebied van leeftijd en afgelegde afstand van de gebruikte trucks en creëert bovendien een in heel Europa uniforme beoordeling.

Vrachtwagens met dit label voldoen aan de volgende eisen:

  • Maximaal 5 jaar oud
  • Een kilometerstand van maximaal 500.000 km
  • Minstens 3 maanden onderhoudsvrij 2500
  • Banden met een profieldiepte van minstens 6 mm
  • en nog veel meer.

Met de opgedane ervaring uit tientallen jaren voertuigbouw en voertuigontwikkeling bouwt Mercedes‑Benz Trucks vrachtwagens die staan voor maximale betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het merk Mercedes‑Benz Trucks ondersteunt u bij het efficiënt volbrengen van uw dagelijks transporttaken. Door vrachtwagens met robuuste componenten die zich al duizenden malen hebben bewezen en uitrustingen die rekening houden met de topografische en klimatologische omstandigheden op de gebruikslocatie. De vrachtwagens zijn optimaal toegerust voor het internationale transport en het zware distributietransport en functioneren ook onder extreme omstandigheden vlekkeloos.

Vind het voertuig dat u zoekt in de TruckStore. Hier bieden wij onder andere diverse trekkers met verschillende types hydraulische systemen en koppelingen, vrachtwagens met laadbakopbouw en zeilen of volledige flexibiliteit met een hulpchassis.

Omhoog