Actros L tot 250 ton.
Onze trucks

Actros L tot 250 ton.

Zwaar transport. Tot 250 ton.

De Actros L tot 250 ton is in het zware transport de maatstaf met betrekking tot comfort, prestaties en flexibiliteit. Bij de eerste aanblik, bij elke rit, en in de pauzes.

Met de Actros L tot 250 ton brengen we een trekker uit die consequent ontwikkeld en gebouwd is om bijzonder zware en grote lasten te vervoeren. Meer nog: Met de GigaSpace- en de BigSpace-cabine biedt hij precies het werk- en wooncomfort dat u nodig hebt voor zwaar transport.

Uw voordelen op een rij.

  • Krachtige zescilinder lijnmotoren die aan alle eisen voor het zwaartransport voldoen
  • Koelsysteem aan de achterzijde1 voor maximaal gebruik van motor en retarder
  • Slijtagevrije turbo-retarder-koppeling1 voor extreme belastingen bij het wegrijden en manoeuvreren
  • PowerShift Advanced (naar keuze met 12 of 16 versnellingen)
  • Op de inzet afgestemde rijprogramma's, gericht inschakelbare rijstanden en extra functies
  • Optimaal op de inzet af te stemmen dankzij verschillende koppelschotels, montageplaten en zwaartransportkoppelingen1 voor en achter voor trekken en duwen
  • Robuuste, luchtgeveerde achterassen met een draagvermogen tot 13,4 t

Met zijn krachtige, betrouwbare Euro VI-motoren, de schakelautomaat PowerShift Advanced en de turbo-retarder-koppeling1 beschikt hij over een krachtige, uiterst belastbare aandrijving, die precies het vermogen levert dat de praktijk in het zware transport vereist. En opdat u dat enorme vermogen ook betrouwbaar zou kunnen gebruiken, is de Actros L tot 250 ton voorzien van een bijzonder robuuste chassis-, veer- en frameconstructie die het beschikbare vermogen ook bij een maximale lading precies op de weg overbrengt.

De getoonde foto's dienen alleen als voorbeeld en geven niet noodzakelijk de werkelijke toestand van de originele voertuigen weer. Voor meer informatie neemt u best contact op met uw Mercedes‑Benz Trucks concessiehouder.

Omhoog