Arocs SLT
Onze trucks

Arocs SLT

De Arocs SLT creëert in het zwaar transport nieuwe maatstaven met betrekking tot comfort, prestaties en flexibiliteit.

De Arocs SLT creëert in het zwaar transport nieuwe maatstaven met betrekking tot comfort, prestaties en flexibiliteit. Bij de eerste aanblik, bij elke rit, en in de pauzes.

De Arocs SLT is speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen. Sterker nog: met de beschikbare cabines krijgt u precies het werk- en wooncomfort dat u bij zwaar transport nodig hebt.

De voordelen op een rij.

  • Krachtige zescilinder lijnmotoren die aan alle eisen van het zwaartransport voldoen
  • Koelsysteem aan de achterzijde1 voor maximaal gebruik van motor en retarder
  • Slijtagevrije vloeistofkoppeling1 voor extreme belastingen bij het wegrijden en manoeuvreren
  • PowerShift Advanced (naar keuze met 12 of 16 versnellingen)
  • Op de inzet afgestemde rijprogramma's, gericht inschakelbare rijstanden en extra functies
  • Optimaal op de inzet af te stemmen dankzij verschillende koppelschotels, montageplaten en zwaartransportkoppelingen1 voor en achter, voor trekken en duwen
  • Robuuste, luchtgeveerde achterassen met een draagvermogen tot 13,4 t. Tot 16 t draagvermogen bij achterassen met stalen vering

Voor maximale flexibiliteit en optimale afstemming op de inzet zorgen de uitgebreide uitrustings- en uitvoeringsmogelijkheden, zodat voor elke inzet een perfect geconfigureerd voertuig kan worden aangeboden.

Met zijn krachtige, betrouwbare Euro VI-motoren, automatische transmissie PowerShift Advanced en bijvoorbeeld de vloeistofkoppeling1 beschikt het model over een sterke, uiterst belastbare aandrijving die precies het vermogen genereert dat in de praktijk voor zwaar transport wordt vereist. En om ervoor te zorgen dat u dit vermogen ook op betrouwbare wijze kunt inzetten, hebben we de Arocs SLT voorzien van een uitzonderlijk robuuste onderstel-, vering- en chassisconstructie, die de geleverde kracht ook bij maximale belading precies op het wegdek overdraagt.

De getoonde afbeeldingen dienen slechts als voorbeeld en geven niet de daadwerkelijke, actuele staat van de originele voertuigen weer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Mercedes‑Benz Trucks dealer.

Omhoog